HLJ-akatemia

HLJ-akatemia tunnetaan korkeatasoisista ja aikaan pureutuvista teemoista. Akatemian ominaispiirre on korkeatasoinen osallistujajoukko ja tasokkaat akatemiakeskustelut ovatkin tapahtuman suola.

HLJ-akatemian asiantuntijat on valittu asiantuntemuksen ja kokemuksen perusteella. Mukana on HLJ-koulutuksesta tuttuja luennoitsijoita ja muita kärkiasiantuntijoita. Akatemian asiantuntijat tunnetaan myös kiinnostavasta esittämistavastaan.

Kenelle?

HLJ-koulutuksen käyneille ja muille jäsenpohjaisten organisaatioiden avainhenkilöille

Teemat ja sisältö:

Kaksipäiväinen Akatemia pidetään joka vuosi kevättalvella. Ensimmäinen päivä alkaa puolenpäivän aikaan ja ohjelma päättyy seuraavana päivänä lounaaseen.

HLJ-akatemiassa on muun muassa pureuduttu taloustaantumaan, pohdittu markkinoiden ja ympäristön muutosta ja sen vaikutusta päätöksentekoon. On keskusteltu eurokriisistä ja talouden johtamisen haasteista sekä rahoituksesta ja kilpailueduista. Palautteet aiemmilta vuosilta ovat olleet erinomaisia.

HLJ-akatemian kulloisetkin ohjelmat ilmestyvät sivuillemme noin 2 kk ennen tapahtumaa. Seuraa www.johtamiskoulu.fi

Paikka

HLJ-akatemia pidetään pääkaupunkiseudulla tai sen läheisyydessä akatemian arvolle sopivissa viihtyisissä ja inspiroivissa kohteissa, kuten kartanoissa ja muissa historiallisissa paikoissa.

SEURAAVA HLJ-AKATEMIA PIDETÄÄN 30.-31.1.2018 Holiday Inn City Centerissä, Helsingissä
Katso tarkemmat tiedot TÄSTÄ.

FacebookTwitterLinkedIn