PI-veropäivät

PI-veropäivät on kaksipäiväinen maa- ja metsätalouden verotukseen keskittyvä koulutus tilitoimistojen, neuvontaorganisaatioiden ja muiden asiantuntijapalveluita tarjoavien tahojen ammattilaisille. Aiheina on ajankohtaisia teemoja arvonlisäverotuksesta, sukupolvenvaihdoksista sekä muista maa- ja metsätalouden erityiskysymyksistä.

PI-veropäivät järjestetään kaksi kertaa vuodessa eli kesä- ja marraskuussa. Kevään koulutus on hybriditilaisuus etä- ja läsnäosallistumismahdollisuudella ja syksyn koulutus järjestetään etänä.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen seuraavaan tilaisuuteen tästä.

PI-lakipäivä

PI-lakipäivässä keskitytään maa- ja metsätaloudessa olennaisiin lainopillisiin aiheisiin tilitoimistojen, neuvontaorganisaatioiden ja muiden asiantuntijapalveluita tarjoavien ammattilaisille.

PI-lakipäivä järjestetään kaksi kertaa vuodessa eli touko- ja marraskuussa. Molemmat koulutukset järjestetään etänä.

PI-maitoforum

PI-maitoforum on perinteikäs ja syväluotaava maitoalan tilaisuus, joka järjestetään vuosittain marraskuussa pääkaupunkiseudulla. Alustajina toimivat alan parhaat ja kiinnostavimmat asiantuntijat ja vaikuttajat.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen seuraavaan tilaisuuteen tästä.

HLJ-Akatemia

Vuosittain tammikuun lopulla osuustoiminnallisten yritysten avainhenkilöt kohtaavat HLJ-Akatemiassa ajankohtaisten asioiden äärellä. Tilaisuus rakentuu kiinnostavista vierailijapuheenvuoroista ja niiden lomassa käytävistä akatemiakeskusteluista. Akatemiassa myös verkostoidutaan, nautitaan hyvästä ruoasta sekä juhlitaan valmistuneita HLJ-kurssilaisia.