PI-kesäforum 18.8., Uunisaari, Helsinki >>

Tuottajalta kuluttajalle 2020 – mikä muuttuu ruuan arvoketjussa

Arvioimme kansantaloutemme kasvunäkymiä ja haasteita suomalaiselle ruokaketjulle:
* millä kilpailukyky paranee
* mitä kukin voi osaltaan tehdä ketjussa paremmin
* miltä sujuva ja menestyvä arvoketju näyttää, tuntuu ja maistuu vuonna 2020

Tule PI-johtamiskoulun Kesäforumiin Helsingin Uunisaareen, meren äärelle!

Aika: 18.8.2013 klo 12.00 - 18
salaatti/keittolounas klo 12.00 - 13.15
forum klo 13.15 - 16.30
buffet klo 16.30 - 18

Hinta: 390 € + alv sekä kokous- ja ruokailupaketti n. 95 €

Ilmoittautuminen: sivun ylälaidasta viimeistään 10.8.2015.

Uunisaari sijaitsee aivan Helsingin keskustan läheisyydessä, merisataman edustalla, vain kolmen minuutin venematkan päässä Kaivopuiston rannasta. Venekuljetus Kompassitorilta.

OHJELMA

12.00 Kesäinen salaatti/keittolounas Uunisaaressa

13.15

Kesäfoorumin avaus
Hallituksen puheenjohtaja Heikki Laurinen,
Pellervo-Instituutin johtamiskoulu

13.30

Millainen on visioni arvoketjusta vuonna 2020?
Mitä vision toteutuminen edellyttää meiltä?
Mitä itse voimme tehdä paremmin?
Toimitusjohtaja Juha Kivelä, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
Toimitusjohtaja Heikki Juutinen, Elintarviketeollisuusliitto ry
Puheenjohtaja Juha Marttila, MTK

14.15-14.45

Kahvia ja virvokkeita
Kesäistä musiikkia

15.15

Suomen kansantalouden kasvunäkymät ja niihin vaikuttaminen
Pääjohtaja Erkki Liikanen
Suomen Pankki

16.00

Yhteenveto ja päätös
Toimitusjohtaja Jukka Suvitie, PI-johtamiskoulu

16.30 –
18.00 Kesäbuffet

PI-kesäfoorumi on kohtaamispaikka, jossa tapaat kollegasi kesäisissä merkeissä. Löydät uusia näkemyksiä tuttuihin aiheisiin ja kuulet ajankohtaista tietoa kärkiasiantuntijoilta.

Kenelle?

Tilaisuus on tarkoitettu jäsenpohjaisten organisaatioiden ja niiden sidosryhmien ylimmälle johdolle, luottamusjohdolle sekä muille avainhenkilöille.


Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!


FacebookTwitterLinkedIn

Ajankohtaista

PI-kesäforum 18.8., Uunisaari, Helsinki >>

Tuottajalta kuluttajalle 2020 – mikä muuttuu ruuan arvoketjussa

Arvioimme kansantaloutemme kasvunäkymiä ja haasteita suomalaiselle ruokaketjulle:
* millä kilpailukyky paranee
* mitä kukin voi osaltaan tehdä ketjussa paremmin
* miltä sujuva ja menestyvä arvoketju näyttää, tuntuu ja maistuu vuonna 2020

Tule PI-johtamiskoulun Kesäforumiin Helsingin Uunisaareen, meren äärelle!

Aika: 18.8.2013 klo 12.00 - 18
salaatti/keittolounas klo 12.00 - 13.15
forum klo 13.15 - 16.30
buffet klo 16.30 - 18

Hinta: 390 € + alv sekä kokous- ja ruokailupaketti n. 95 €

Ilmoittautuminen: sivun ylälaidasta viimeistään 10.8.2015.

Uunisaari sijaitsee aivan Helsingin keskustan läheisyydessä, merisataman edustalla, vain kolmen minuutin venematkan päässä Kaivopuiston rannasta. Venekuljetus Kompassitorilta.

OHJELMA

12.00 Kesäinen salaatti/keittolounas Uunisaaressa

13.15

Kesäfoorumin avaus
Hallituksen puheenjohtaja Heikki Laurinen,
Pellervo-Instituutin johtamiskoulu

13.30

Millainen on visioni arvoketjusta vuonna 2020?
Mitä vision toteutuminen edellyttää meiltä?
Mitä itse voimme tehdä paremmin?
Toimitusjohtaja Juha Kivelä, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
Toimitusjohtaja Heikki Juutinen, Elintarviketeollisuusliitto ry
Puheenjohtaja Juha Marttila, MTK

14.15-14.45

Kahvia ja virvokkeita
Kesäistä musiikkia

15.15

Suomen kansantalouden kasvunäkymät ja niihin vaikuttaminen
Pääjohtaja Erkki Liikanen
Suomen Pankki

16.00

Yhteenveto ja päätös
Toimitusjohtaja Jukka Suvitie, PI-johtamiskoulu

16.30 –
18.00 Kesäbuffet

PI-kesäfoorumi on kohtaamispaikka, jossa tapaat kollegasi kesäisissä merkeissä. Löydät uusia näkemyksiä tuttuihin aiheisiin ja kuulet ajankohtaista tietoa kärkiasiantuntijoilta.

Kenelle?

Tilaisuus on tarkoitettu jäsenpohjaisten organisaatioiden ja niiden sidosryhmien ylimmälle johdolle, luottamusjohdolle sekä muille avainhenkilöille.


Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!


FacebookTwitterLinkedIn